У Кременчуцькій гімназії №12 катастрофічно не вистачає місць в укритті

14.03.2024, 18:27 Переглядів: 927

 

Окрім учнів школи, сховищем користуються ще вихованці двох дитсадків

У Кременчуцькій гімназії № 12, що на вул. Володимира Великого, 52, катастрофічно не вистачає місць в укритті. Про це 14 березня розповів журналістам та депутатам директор школи В’ячеслав Носкін, передає кореспондентка «Кременчуцького Телеграфа».

У гімназії навчається 1045 дітей. Укриття у закладі, яке вже готове, розраховане на 460 осіб, і 200 місць відведені під два дитсадки. У сховище ходять як учні школи, так і вихованці дитсадків № 63 і 80.

— Цих місць на даний момент катастрофічно не вистачає, ми навчаємося у дві зміни. Частина дітей навчається 3 дні в школі, два дні — дистанційно, а частина — навпаки, — каже директор.

Будівництво укриття у гімназії № 12 почалося у квітні й закінчилося 15 вересня 2023 року. Вартість — 2 000 080 тисяч грн. Опалення у ньому немає, але температура нижче +16 градусів не опускається.

В’ячеслав Носкін зазначив, що зараз планується будувати укриття у дитсадку № 63, тож тоді дошкільнята перейдуть туди. У такому випадку звільниться 200 місць для учнів школи.

Також у самій гімназії облаштують друге укриття. Але проєктно-кошторисна документація на нього ще не розроблена. Тому директор не зміг сказати, скільки осіб воно вміщуватиме та скільки на облаштування потрібно коштів. З понеділка у заклад має приїхати проєктант.

Автор: Катерина Турубара Відео: Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх