«Вікно життя» у Кременчуці: чи скористалися ним за два місяці з моменту відкриття

13.03.2024, 18:31 Переглядів: 1 164

 

У Полтавській області днями відкрили четверте «вікно життя» — «Кременчуцький ТелеграфЪ» дізнався про результати роботи «вікна» у нашому місті

«Кременчуцький ТелеграфЪ» запитав головного лікаря Кременчуцького перинатального центру Радомира Сербіна, чи скористалися ним у Кременчуці за два місяці роботи.

«Ні, на щастя, у Кременчуці жодного разу не скористалися «вікном життя». Хоча, у лікарняному закладі все налаштовано так, щоб оперативно відреагувати, та забезпечити немовля необхідним доглядом», — розповів Радомир Сербін.

Нагадаємо, відкриття «Вікон життя» у Полтавській області ініціювали після того, як жінка у Глобиному залишила своє новонароджене немовля на смітнику. Перше «вікно життя» у регіоні з'явилося в листопаді минулого року, у Полтавському центрі спеціалізованої педіатричної допомоги обласної лікарні. У Кременчуці «вікно життя» запрацювало 2 січня 2024 року.

Нагадаємо, «вікна життя» обладнані спеціальною системою, яка допомагає анонімно залишили немовля у пологовому будинку. У Кременчуці для зручності жінок, розташували «вікно життя» біля центрального входу у пологовий. Днями, ще одне обладнане «вікно життя» з’явилося на базі Миргородської лікарні інтенсивного лікування. Це вже четверте «вікно життя» в області.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх