Кременчужанка відремонтувала балкон, який постраждав під час обстрілу «Амстору», за програмою «єВідновлення»

22.02.2024, 09:29 Переглядів: 760

 

Жінка оформила заявку через «Дію» та стала чекати на висновок комісії

Жителька Кременчука скористалася програмою «єВідновлення» та відремонтувала балкон, пошкоджений внаслідок ракетного обстрілу торгового центру «Амстор» у червні 2022 року. Про це повідомляють у пресслужбі Полтавської облвійськадміністрації.

Пані Ірина мешкає у будинку поблизу на п’ятому поверсі. Говорить, внаслідок ракетного удару у її квартирі постраждали вікна та балкон. Вікна вони відновили самотужки, а от на ремонт балкона вирішили скористатися програмою «єВідновлення».

— Заявку подала через застосунок «Дія». Зробила опис  та додала фото пошкодженого майна. Згодом прийшла спеціальна комісія, обстежила пошкоджений об’єкт і на підставі цього склала спеціальний чек-лист, — говорить Ірина.

Потім комісія порахувала жінці суму, яку необхідно відшкодувати, а далі лишилися технічні питання. Згодом до неї прийшов майстер та встановив балконну раму.

До останнього не вірила, що буде відшкодування. Приємно, що є така програма, вона дійсно працює. Звичайно, треба докласти зусиль, але воно того варто, — додає Ірина.

Нагадаємо, щоб отримати компенсацію за пошкоджене внаслідок ракетних обстрілів житло, необхідно скористатися програмою «єВідновлення» та заповнити заявку на порталі Дія.

Усі матеріали «Кременчуцького Телеграфа» стосовно теракту в «Амсторі» є тут. Також на нашому youtube-каналі є плейлист, присвячений трагедії.

Автор: Яна Гудзь Джерело фото: Полтавська ОВА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Амстор:

27 липня російські війська обстріляли ТЦ «Амстор». Внаслідок обстрілу загинула 21 особа, ще одна жінка вважається безвісти зниклою. Близько сотні кременчужан звернулися до лікарні за медичною допомогою.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх