У Полтаві школи на два дні відправляють на онлайн-навчання. А як у Кременчуці? (додано)

21.02.2024, 12:43 Переглядів: 2 309

 

Причина такого рішення — ймовірне посилення ракетних обстрілів на роковини війни. «Кременчуцький ТелеграфЪ» дізнався, чи думають про таку загрозу в нашому місті

У Полтаві закладам освіти на роковини війни рекомендують перейти на дистанційне навчання на два дні. Цю інформацію «Кременчуцькому Телеграфові» підтвердили у департаменті освіти Полтавської міської ради. Департамент освіти надав такі рекомендації, бо протягом двох днів — 22 та 23 лютого — можливе посилення ракетних обстрілів України з боку росіян.

«ТелеграфЪ» звернувся до директора міського департаменту освіти Кременчука Геннадія Москалика, щоб дізнатися, чи не планують і у нашому місті у четвер та п’ятницю відправити дітей на онлайн-заняття. Він відповів, що на цей час такого рішення у місті не ухвалювали. Проте, якщо його усе ж таки ухвалять, про це повідомлять додатково.

Додано о 17.40:

Директор міського департаменту освіти Геннадій Москалик остаточно підтвердив, що на дистанційне навчання у найближчі два дні учнів Кременчука переводити не будуть, бо від військової адміністрації подібних вказівок не надходило. Натомість батьки мають право залишити своїх дітей займатися вдома, якщо вважають це за потрібне, керівництво шкіл не заперечуватиме.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: 977.com.ua

Чи слід займатися онлайн 22 та 23 лютого?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх