«Це демотивує», — кременчужани про замовчування ситуації на фронті

20.02.2024, 20:02 Переглядів: 1 438

 

«Кременчуцький ТелеграфЪ» поцікавився у містян, чи варто державі говорити про ситуацію на найгарячіших напрямках лінії зіткнення, та про кількість загиблих захисників з нашого боку

Політика замовчування, чи то секретність кількості втрат, а також інформаційна гігієна про реальний стан справ на фронті у російсько-українській війні вважається офіційною позицією керівництва держави та Збройних Сил України. У одному з останніх інтерв'ю для «Еспресо» Ганна Маляр зазначила, що про кількість втрат просять не говорити у самому війську.

«Наші цифри військові просять не говорити, це державна таємниця», — констатувала ексзаступниця міністра оборони України.

«Кременчуцький ТелеграфЪ» запитав у містян їх думку про інформаційну тишу. Кременчужани у своїх відповідях розділилися, одні переконані, що подібна інформація «Демотивує і так не вмотивоване суспільство». Інші впевнені, що «Реальної картини не приховаєш, і математика втрат досить проста». Вичерпні коментарі кременчужан дивіться в опитуванні.

Нагадаємо, що у січні колишній військовий розповів «Кременчуцькому Телеграфу», що від початку повномасштабного вторгнення відвідав 162 прощання із загиблими бійцями у МПК.

Автор: Роксолана Жукова Джерело фото: unian Відео: Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх