«На щиті» додому повертається військовий з Кременчуччини Гай Дудка, який загинув півтори роки тому (доповнено)

16.02.2024, 11:28 Переглядів: 2 009

 

Вічна шана загиблому захиснику України 

До Горішніх Плавнів повертається військовослужбовець Гай Дудка, який загинув 27 вересня 2022 року. Чоловік тривалий час вважався безвісти зниклим. 

Гай народився 3 січня 1970 року у Краматорську Донецької області. Після навчання в школі вступив до училища № 15 Горішніх Плавнів. 

Трудову діяльність на «Полтавському ГЗК» Гай Юрійович почав в липні 1987 року слюсарем з ремонту Дніпровського рудоуправління, де працював по жовтень 1988 року.

У 1988-1990 роках проходив строкову військову службу. Потім понад 25 років він працював на підприємствах Горішніх Плавнів та Кременчука.

З липня 2018 по січень 2019 працював у гірничому цеху ПГЗК машиністом бульдозера. З лютого 2019 року Гай Дудка працював за цією ж посадою на ТОВ «Єристівський ГЗК».

У квітні 2022 року Гай Дудка став на захист України. 27 вересня 2022 року при виконанні  бойового завдання зі здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації, виявивши стійкість і мужність, загинув у селищі Піски, Донецької області.

Редакція «Кременчуцького Телеграфа» висловлює співчуття рідним та близьким!

Доповнено 

16 лютого у Горішніх Плавнів на території військового меморіалу «Їхні імена будуть жити вічно» громада попрощалася із загиблим у російсько-українській війні старшим солдатом ЗСУ Дудкою Гаєм Юрійовичем.



Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх