Куди у Кременчуці можна звернутися за консультацією офтальмолога та де вилікувати зір

2.02.2024, 15:29 Переглядів: 1 373 Партнерський проєкт

 

Ми зробили для вас підбірку медичних закладів, де надають такі послуги

Якщо ви чи ваші рідні потребують лікування зору або ж виникла потреба у консультації з лікарем-офтальмологом, ми зробили для вас підбірку медичних закладів, куди можна для цього звернутися. У матеріалі ви дізнаєтесь, які послуги пропонують та з якими проблемами допомагають впоратися у цих медзакладах, а також прочитаєте про фахівців, які обслуговують пацієнтів.

Офтальмологічний центр «Окулюс»

Офтальмологічний центр «Окулюс» працює з 2018 року, за цей період з успіхом прооперовано, обстежено тисячі мешканців Кременчука та прилеглих районів.

Наші переваги:

  • Індивідуальний підхід до кожного.
  • Діють внутрішні сімейні картки знижок для постійних відвідувачів.
  • Робимо розстрочку на всі види лікування без відсотків банку.
  • Можлива оплата частинами.
  • Постійний прийом лазерних хірургів.
  • Операція при катаракті – від 7500 гривень.

В «Окулюсі» надається весь спектр апаратного діагностичного обстеження, хірургічного лікування, лазерних втручань та введення препаратів в око.

Головне завдання центру — запропонувати людям все найсучасніше зі світу офтальмології та зробити ці послуги доступними, зберегти зір в робочому стані, а якщо операція виявиться необхідною, залучити до вирішення проблеми провідних фахівців з Дніпра. Тільки у нас оперує кандидат медичних наук Олег Миколайович Максименко. На базі центру консультує відомий ретинолог Вадим Геннадійович Печерій. Прийом ведеться за попереднім записом за телефоном: 0507159381, 0680223388.

Ми працюємо з 9.00 до 18.00 в будні, субота – з 9.00 до 16.00, неділя – вихідний.

Контакти:

Адреса: вул. Героїв УПА (колишня Гвардійська), 11а

Телефони: 0507159381, 0680223388

Сайт: https://www.glaz.in.ua

Ліцензія № 08/1109-М від 11.09.2017 р.

«Окулюс», з турботою про Ваш зір.


Медико-санітарна частина «Нафтохімік»

У нашому медичному центрі пацієнтів приймають висококваліфіковані офтальмологи. Вони проводять комплексну діагностику патологій очного яблука, підбирають окуляри та контактні лінзи для корекції зору, а також виконують медикаментозне та хірургічне лікування (лікування катаракти методом заміни кришталика та інших захворювань).

З метою профілактики рекомендовано обстежуватися не рідше 1 разу на рік, а людям старше 45 років та з факторами ризику навіть частіше.

Своєчасна і високоточна діагностика захворювань очей — це запорука гарного зору!

Маємо для вас чудову новину — ми відкрили кабінет охорони зору для дітей. У ньому ми проводимо лікування дітей з різними патологіями зору. Безпечні апаратні методики лікування зору дозволяють покращити зір та запобігти подальшому розвиткові захворювань вашої дитини.⠀

У кабінеті проводиться лікування та профілактика наступних захворювань:

  • амбліопії,
  • різних видів косоокості,
  • прогресуючої короткозорості,
  • спазму акомодації,
  • астигматизму,
  • далекозорості,
  • та багато інших.

Кабінет охорони зору нараховує такі апарати: «Амбліокор», Амбліопанорама», «Макулостимулятор», «Струмочок», «Веселка», «ВІЖН-Z».

Наш дитячий офтальмолог індивідуально проводить діагностику та будує план лікування, зазвичай він складає 10-15 сеансів. Саме у дитячому віці проблеми із зором чудово вирішуються за допомогою щадящих методів.

Графік роботи – 8.00 до 15.00.

Контакти:

Адреса: вул. Свіштовська, 3

Телефони: 067 535 25 22, 050 363 57 07

Сайт: https://mednafta.com.ua

Інстаграм: @mednafta.com.ua

Ліцензія №565844 від 22.10.2010 р.


Лікар-офтальмолог Віктор Ємченко

Косоокість можна і треба вилікувати! Своїм досвідом ділиться Віктор Іванович Ємченко, член-кореспондент Української академії наук, кандидат медичних наук, лікар-офтальмолог вищої категорії, автор 85 наукових праць, 17 винаходів, захищених патентами України.

Близько 2% людей на планеті Земля страждають на косоокість. Така патологія — це не тільки значний дефект у зовнішності, у косооких немає бінокулярного зору, відчуття глибини простору. З цим дефектом протипоказані роботи на верстатах, особливо на циркулярній пилці — загроза втратити пальці незрівнянно вища, ніж у людини з бінокулярним зором. Така людина не буде льотчиком, машиністом тепловоза та ін.

Косоокість в кожного пацієнта різна, індивідуальна. Тому й лікування має бути тільки індивідуальним. Лікування косоокості у дітей треба розпочинати якомога раніше. При вродженій косоокості — з 1-1,5 року, щоб запобігти ускладненням. Лікування починається зі всебічного обстеження пацієнта, яке корисно сумістити з курсом апаратного лікування. Вчасно розпочате, воно нерідко дозволяє усунути косоокість та запобігти розвитку ускладнень. Якщо косоокість не вдається усунути за пів року (2 курси апаратного лікування), показане хірургічне лікування. Саму косоокість оперативним шляхом можна усунути в будь-якому віці (і дорослим теж). Проте ускладнення, що виникли через невилікувану вчасно косоокість, будуть заважати людині й у виборі професії, і в роботі, і взагалі в житті. Найпоширеніше з таких ускладнень — амбліопія.

Детально дізнатися про те, як вилікувати косоокість у Вашому випадку, а також отримати все необхідне лікування та усунути Вашу проблему, можна в офтальмологічній клініці Ємченка. Прийом за попереднім записом.

Контакти:

Адреса: м. Кременчук, вул. Шевченка, 18/26

Телефон: (097) 524-28-32

Ліцензія №17 від 30.07.2019 р.

Нагадаємо, раніше ми публікували матеріал, у якому розповідали, де можна перевірити свій зір.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх