Історії про спадок, самопізнання та шведський детектив: що кременчужанам почитати на вихідних

27.01.2024, 12:58 Переглядів: 652

 

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента філії №2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

 

Сара Джіо «На добраніч, Джун»

Джун – серйозна й успішна банкірка, яка досягла професійного успіху завдяки витримці й непорушності. Коханню просто нема місця в її житті. Проте жінці дедалі важче підтримувати такий шалений ритм. Коли Джун дізнається, що в спадок від далекої родички Рубі отримала крамницю дитячих книжок, то відразу вирішує її продати. Утім у Сіетлі, куди вона вирушає, щоб організувати продаж, жінка натрапляє на інакше життя, без стресу й паніки, а також дізнається давні сімейні таємниці. Тож чи з’явиться в неї бажання, час і сила зберегти непримітну книжкову крамничку, засновану ще в 40-х роках минулого століття.


Джон П. Стрелекі «Кафе на краю світу»

Зупиніться. Поставте на паузу щоденну метушню, вирвіться з її тенет і зазирніть до кафе на краю світу. Розгорніть меню й придивіться уважніше до останньої сторінки – там ви прочитаєте три запитання, від яких тікали все життя. Чому ви тут? Чи вдоволені ви? Чи боїтесь смерті?

Ця книжка допоможе в пошуках відповідей. З нею ви запалите вогонь в душі, усвідомите що цінне, а що – марнота, поглянете на життя інакше, незалежно від набутого досвіду. Це справжній видавничий феномен, бестселер, що надихнув мільйони людей у всьому світі на великі зміни.


  
  

Марія Ланг «Король наш Конвалія з гаю»

У тихому шведському містечку сталася небувала подія: перед самим весіллям загадково зникла наречена. Цю загадку розв’язує кримінальний комісар Крістен Війк, орієнтуючись у слідстві переважно на психологічні мотиви.

Автор: Яна Гудзь
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх