У Горішніх Плавнях відбудеться Благодійний ярмарок

12.01.2024, 21:01 Переглядів: 1 222 Партнерський проєкт

Збиратимуть кошти для ЗСУ

13 січня о 16.00 жителів та гостей Горішніх Плавнів запрошують відвідати фоє міського Палацу культури і творчості. Тут можна буде помилуватися виробами декоративно-ужиткового мистецтва — власноруч виготовленими автентичними прикрасами, іграшками, оберегами, виробами мильної флористики, смаколиками. Придбати те, що сподобається, можна за донат на ЗСУ.

Родзинкою заходу стане розіграш букета з мила авторства однієї з учасниць ярмарку, Анни Ярової. Вартість одного номерка для участі складає 50 грн. Долучитися до розіграшу можна як онлайн, скинувши кошти на монобанку, так і особисто під час ярмарку — зробивши донат до спеціальної скриньки. Кожен може придбати будь-яку кількість номерків. Переможця оголосять після закінчення ярмарку.

Партнером ярмарку є компанія Ferrexpo. До участі в ньому запрошені майстри та майстрині з-поміж співробітників підприємств та жителі Горішніх Плавнів та навколишніх громад. Виручені кошти спрямують на придбання спорядження для 71-ої окремої єгерської бригади ЗСУ, яке передасть бійцям демобілізований захисник України та волонтер Микола Філоненко.

Попередній Благодійний ярмарок, який відбувся в жовтні 2023 року, зібрав кошти для придбання 18 комплектів термобілизни й тактичного взуття для захисників України, які зараз виборюють на передовій незалежність нашої держави.

Автор: Аліса Котова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх