Кременчуччина попрощалася з воїном Євгенієм Довгим, який загинув під Бахмутом

11.01.2024, 10:32 Переглядів: 1 414

 

Поховали захисника України з почестями у Горішніх Плавнях на території військового меморіалу «Їхні імена будуть жити вічно»

Вчора, 10 січня, у Горішніх Плавнях попрощалися із солдатом ЗСУ Довгим Євгенієм Олександровичем, який загинув на російсько-українській війні. Старший стрілець десантно-штурмового батальйону солдат ЗСУ загинув 1 січня 2024 року в бою за Україну у районі села Кліщіївки Бахмутського району Донецької області. Поховали його з почестями у Горішніх Плавнях на території військового меморіалу «Їхні імена будуть жити вічно».

Народився Євгеній 5 лютого 1990 року у Світловодську Кіровоградської області. У 2007 році закінчив 11 класів школи №2 Горішніх Плавнів і продовжив навчання у політехнічному технікумі, де здобув кваліфікацію техніка-механіка. З 2010 до 2020 року працював на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті. 9 серпня 2022 року був мобілізований на російсько-українську війну. У лютому 2023 року був тяжко поранений, тривалий час лікувався в госпіталі. Потім повернувся знову на фронт. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх