Ferrexpo подарувала дітям з Нової Галещини справжнє новорічне свято

9.01.2024, 13:03 Переглядів: 480

Щороку діти Новогалещинської громади безкоштовно відвідують новорічні вистави в Горішніх Плавнях

5 січня юні жителі Нової Галещини відвідали новорічне театралізоване дійство «Одна вдома», яке проходило в Палаці культури і творчості міста Горішні Плавні. 30 новогалещан поринули в атмосферу загадкових пригод, справжніх розваг та яскравих вокальних і хореографічних сюрпризів від творчих колективів закладу. Усміхнені й задоволені гості нагородили артистів щирими оплесками.

Щороку діти Новогалещинської громади безкоштовно відвідують новорічні вистави в Горішніх Плавнях. Фінансування квитків відбувається коштом Біланівського ГЗК. Для компанії стало доброю традицією дбати про жителів громад, на території яких її підприємства проводять свою діяльність.

«Цей та інші соціальні проєкти нашої компанії продовжують свою реалізацію попри складні часи в Україні. Турбота про підростаюче покоління — пріоритет для нас, бо діти повинні мати щасливе дитинство», — наголосила Ольга Мокра, фахівчиня з корпоративної соціальної відповідальності та зв’язків із громадськістю Ferrexpo.

Нагадаємо, що до новорічних свят Ferrexpo підготувала солодкі подарунки для дітей з найбільш вразливих груп населення — дітей з інвалідністю та дітей з малозабезпечених родин.

Автор: Аліса Котова
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх