«Підйом до дев'ятого поверху за хвилину та 32-метрова драбина» — кременчуцькі рятувальники похизувалися поповненням автопарку

5.01.2024, 10:02 Переглядів: 898 Коментарів: 3

 

Днями нова машина вперше виїхала виконувати поставлені задачі. Рятувальники кажуть, такої сучасної техніки на їх балансі ще не було

4 січня кременчуцькі рятувальники похизувалися «Кременчуцькому Телеграфу» поповненням автопарку. Придбали автомобіль державним коштом. Очільник Кременчуцького районного управління Державної служби надзвичайних ситуацій Олексій Стеценко розповідає, що тепер рятувальні операції проходитимуть ще швидше.

 

— Тепер дістатися 9 поверху можна буде швидше та простіше, на порятунок людей треба буде витратити значно менше часу, адже 32-метрова драбина здатна перейти з транспортного положення у робоче, з висуванням драбини до 9 поверху за 1 хвилину 15 секунд. Це значно полегшить наші рятувальні операції, — говорить Олексій Стеценко

Автомобіль оснащений новітнім обладнанням — генератором для автономної роботи, ношами, спеціальними кріпленнями, які підвищать безпеку рятувальників. Надзвичайники розповідають, машина має високу маневреність, попри на габарити. Позавчора ж, третього січня, автівка вже вирушила на перше завдання.

 

— Наші співробітники вже випробували автівку та 32-метрову драбину. Перше завдання у неї було не пов'язане з надзвичайними подіями. За допомогою драбини, ми вперше замінили прапор України на електроопорі, що знаходиться у районі електростанції, — розповідає Олексій Стеценко.
Фото: Кирило Воронцов

Нагадаємо, що прапор України на електростанції з'явився 11 жовтня 2015 року. Тоді його встановив фотограф «Кременчуцького Телеграфа» Ростислав Богданов.


А вже вчора, 4 січня, автівка виїжджала на пожежу на проспекті Свободи 132/2.


Автор: Роксолана Жукова Фото: Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

921
5 січня 2024 10:15

Хизуватись треба коли б цю техніку зробили на Дормаші, а не на MAGIRUSі. Ото б було чим похизуватись... 


4 2
114
5 січня 2024 12:19

Цитата: Andron777

Хизуватись треба коли б цю техніку зробили на Дормаші, а не на MAGIRUSі. Ото б було чим похизуватись... 

 

 

Шановний пане, а чи знаете ВИ, що Дормаш 2 рік поспыль, коли в Україні йде війна, а ваш Дормаш херачить закаточні машинки на масковію???

Ні не знали? Ну то знайте.


2 0
921
5 січня 2024 13:37

Цитата: waxettio
а чи знаете ВИ, що Дормаш 2 рік поспыль, коли в Україні йде війна, а ваш Дормаш херачить закаточні машинки на масковію???
Так я ж про шо й кажу. Шо не машинки закаточні треба виготовляти, а дорожну техніку 


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх