Які доглядові процедури слід встигнути зробити кременчужанкам перед новорічними святами

20.12.2023, 19:32 Переглядів: 1 070

 

Щоб мати бездоганний вигляд на свята, піклуйтеся про себе заздалегідь

Сучасна косметологія тіла та обличчя в усьому світі набирає шалених обертів. Вчені успішно доводять, що комбінація якісної апаратної косметології, ін’єкційних методик, здорового сну та правильного харчування може відстрочити похід до пластичного хірурга на 10-15 років або й усунути таку необхідність.

Команда салону «ТОТО» у Кременчуці день за днем працює в напрямку якісного надання послуг апаратної косметології, корекції фігури, покращення загального самопочуття, вирішення естетичних проблем.

Які переваги салону «ТОТО» і чому треба обрати саме його, щоб мати прекрасний вигляд?

  • По-перше, фахівці працюють виключно на сертифікованому обладнанні.
  • По-друге, усі майстри мають медичну освіту.
  • По-третє, у салоні використовують лише професійну косметику визнаних світових брендів, таких як Biologique Recherche, Is Clinical, DMK, Thalgo, Bruno Vassari, Circadia та українського виробництва, наприклад, Hilary та інших.
  • По-четверте, суворо дотримуються правила – стерилізувати інструменти, обладнання та приміщення, а також використовувати одноразові витратні матеріали.
  • По-п’яте, у салоні на постійній основі діє гнучка система знижок, щоб кожна жінка змогла дозволити собі бути гарною та привабливою.

На порозі – новорічні свята. І кожна жінка та дівчина бажає мати бездоганний вигляд, щоб вразити оточуючих. Тож готуватися до цього і піклуватися про себе варто заздалегідь.

Саме до прийдешніх свят у салоні «ТОТО» діє акція: дві апаратні процедури + одна у подарунок. Крім того, на кожного відвідувача буде чекати приємний сюрприз та багато інших знижок!

У салоні «ТОТО» представлені найпопулярніші процедури по догляду за тілом та обличчям

  • Мікроголковий RF-ліфтинг використовує комбінацію радіочастотної енергії та мікроголок для підтягнення шкіри обличчя, шиї, декольте, рук та інших ділянок тіла. Шкіра стає більш свіжою, гладкою, сяючою, розгладжуються зморшки, рубці, шрами.
  • RF-ліфтинг шестиполярний допомагає підтягнути і зменшити в об'ємі шкіру в зоні корекції. Проблемні ділянки стають менш вираженими, шкіра – більш пружною, розтяжки – менш помітними.
  • RF-ліфтинг неінвазивний – апаратна процедура, яка стимулює вироблення власного колагену, який відповідає за пружність та еластичність шкіри.
  • RF+мікротокова терапія – естетична процедура, як і ботокс. Підтягує шкіру і дозволяє проводити корекцію для бажаних результатів лише за один сеанс. Ця процедура покращує текстуру та еластичність шкіри, сповільнює процеси старіння.
  • Процедура ICOONE імітує ручний масаж, не спричиняє дискомфорту та не перерозтягує шкіру. Допомагає полегшити біль у м'язах, відновитися після вагітності, усуває застійні явища при запаленнях, порушення травлення. Масаж ICOONE працює навіть з жировими депо над колінами, на внутрішній стороні плечей, із зоною навколо очей, зоною шиї та декольте!
  • Авторський догляд (масаж) обличчя та тіла, масаж в 4 руки, масаж гарячими рушниками.
  • Можливе зручне поєднання догляду за тілом та обличчям, коли одночасно працюють косметолог та майстер-естетист по тілу.

Порадуйте себе перед новорічними святами та приходьте на процедури у салон «ТОТО»!

Контакти:

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх