У Міському палаці культури відбувся благодійний концерт на підтримку української армії

3.12.2023, 14:02 Переглядів: 902

 

Захід був присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю

У неділю, 3-го грудня, в малому залі Кременчуцького міського палацу культури відбувся благодійний концерт «Відкрити серце до добра», присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю. Програма на підтримку Збройних сил України почалася з привітання членів громадської організації «На крилах надії України» та всіх кременчужан, хто також прийшов в зал, щоб поспілкуватися та послухати виступи творчих колективів Кременчуччини.

Голова ГО Марина Нестеренко привітала всіх присутніх та розповіла про діяльність організації. Там проводяться майстер-класи, свята, виставки, екскурсії та багато цікавих заходів.

Марина Вікторівна наголосила, що в організації багато людей зі статусом внутрішньо переміщених осіб, які тут отримують допомогу у вигляді продуктових наборів, одягу, а також психологічну підтримку. Вони можуть відвідувати вокальний гурток, масажний кабінет й спробувати свої сили на творчих заняттях.

Усіх присутніх запросили доєднатися до організації: або стати її членами, або волонтерами, які допомагають людям з інвалідністю.

— У нашому суспільстві багато людей з обмеженими можливостями, вони потребують сторонньої допомоги, але всі вони сильні духом та не здаються перед труднощами. Навпаки шукають нові способи й можливості жити повноцінним життям, — наголосила Марина Нестеренко.

У підтвердження цього ведучі розповіли історію незрячої вокалістки з Полтавщини Олени Ковтун, яка брала участь в шоу «Україна має талант» та успішно виступила там. Усі глядачі стоячи аплодували дівчині — її мрія стати співачкою здійснилася.

Олена збиралася відвідати благодійний концерт, але не змогла бути присутньою особисто, тож передала всім привітання й побажання здоров’я, миру та віри у свої сили та у світле майбутнє.

Під час заходу багато говорили про життя людей з інвалідністю, про їх захоплення, про труднощі, з якими стикаються. А ще співали, читали вірші, танцювали та збирали гроші на ЗСУ — їх передадуть на підтримку наших захисників.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх