Товариство «Ейр Таурус» передало лікарні «Кременчуцькій» допомоги на пів мільйона гривень

3.11.2023, 18:32 Переглядів: 1 897 Р

 

Це інструментарій для проведення операцій та реабілітації, а також медикаменти, пелюшки, шприци

3-го листопада Товариство з обмеженою відповідальністю «Ейр Таурус», яке працює у Кременчуці, передало комунальному некомерційному медичному підприємству «Лікарня інтенсивного лікування «Кременчуцька» благодійну допомогу на суму понад 500 тисяч гривень. Медзаклад звернувся до товариства з проханням надати в якості благодійної допомоги медичне обладнання та інструментарій. Зі свого боку «Ейр Таурус» закупило все необхідне та доставило це.

До складу допомоги увійшов інструментарій для проведення операцій та реабілітації – каталки, налобний освітлювач для хірургічного втручання, затискачі, а також медикаменти, пелюшки, шприци.

Заступниця директора з медичної частини лікарні «Кременчуцька» Юлія Сущенко прокоментувала:

– Враховуючи профіль та складність пацієнтів, важкість їх стану при надходженні до нашої лікарні, це медичне обладнання для нас надзвичайно важливе. 24 години 7 днів на тиждень ми приймаємо людей по травматології та нейрохірургії, гнійно-септичній хірургії. Геморагічні інсульти надходять тільки сюди, бо це профіль нейрохірургічного відділення, це надзвичайно складні пацієнти. Ця допомога дозволить покращити надання медичної допомоги нашим пацієнтам.
– ТОВ «Ейр Таурус» на постійній основі займається благодійністю, підтримуючи заклади охорони здоров’я та ЗСУ. Тому, почувши про проблему з дефіцитом медикаментів та різного роду обладнання, ми одразу відреагували та доклали максимум зусиль для того, що забезпечити лікарню всім необхідним. Щиро вдячні колективу лікарні «Кременчуцька» за професіоналізм та доброзичливе ставлення до своєї роботи і пацієнтів, за нелегку та самовіддану працю, людяність та терпіння у ці складні для нашої країни часи, – каже директор товариства Ігор Іванов.
Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх