У жовтні у Горішніх Плавнях розіграли «Кубок Дніпра» з баскетболу

5.11.2023, 08:02 Переглядів: 738

 

На грудень заплановане проведення чемпіонату міста 

21-22 жовтня на базі ДЮСШ № 3 у Горішніх Плавнях відбулися відкриті змагання з баскетболу на «Кубок Дніпра» серед юнаків 2008-2009 років народження.

Як пишуть «Хроніки тижня», переможцем змагань стала команда «Схід» із Лозової Харківської області. На другому місці — «Push team» з Харкова, на третьому — команда спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву № 2 з Полтави. Команда ДЮСШ № 3 «Дніпро» посіла четверте місце.

— Змагалися з найсильнішими командами. Гості перемогли, а ми отримали гарний досвід та ігрову практику із сильними командами, бо всі три команди, які приїхали до нас, змагалися в чемпіонаті України, тож нам є чому в них навчитися, — зазначив Іван Кравець.

Зараз вихованці ДЮСШ № 3 починають підготовку до чемпіонату України, який розпочнеться після Нового року, а на початку листопада на базі закладу пройдуть змагання серед вихованців 2008 року народження, потім серед спортсменів молодшого віку. У грудні заплановане проведення чемпіонату міста, яка визначить найсильніших баскетболістів Горішніх Плавнів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх