Випускник Кременчуцької гуманітарно-технологічної академії отримав орден «За мужність» ІІІ ступеня

30.10.2023, 08:30 Переглядів: 1 029

 

Євгеній Сербін був важко поранений під час деокупації населеного пункту Павлівка під Вугледаром

Днями випускнику Кременчуцької гуманітарно-технологічної академії імені А. С. Макаренка 2007 року Євгенію Сербіну вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці навчального закладу.

Після навчання в училищі на відділенні фізичного виховання Женя був призваний до лав Збройних сил України. З 2010 року проходив службу в пенітенціарній системі. З 2014 року брав участь в АТО в Донецькій і Луганській областях (Маріуполь, Золоте, Щастя, Катеринівка, Авдіївка). З 2017 року служить в одному зі спеціальних підрозділів Національної гвардії України. У 2020 році Євгенія нагородили відзнакою командувача ООС «Козацький хрест» III ступеня та державною нагородою — медаллю «За військову службу Україні».

На початку повномасштабного вторгнення перебував у зоні проведення ООС, під містом Щастя. Далі була передислокація на Донецький напрямок, Велика Новосілка, де і провів більшу частину часу. Важке поранення отримав під час деокупації населеного пункту Павлівка під Вугледаром, після якого проходить лікування в інституті нейрохірургії у Києві.

Раніше ми писали, що Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний відзначив «Золотим хрестом» воїна з Кременчука Владислава Шабана.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх