Містяни тепло прийняли гурт «Піккардійська Терція», який потужно виступив у Кременчуці

25.10.2023, 13:24 Переглядів: 1 623

 

Кременчужани охоче підспівували артистам

Кременчужани тепло прийняли гурт «Піккардійська Терція», який потужно виступив у Міському палаці культури ввечері 24 жовтня.

Особливістю львівського гурту, який на сцені вже понад 30 років, є те, що його учасники виконують пісні а капела, створюючи музику власними голосами. Цього вечора на сцені з музичних інструментів був лише бубон, але голоси співаків наповнили зал своєю глибиною, їм вдалося створити навдивовижу об'ємне звучання. Солісти Андрій Капраль та Ярослав Нудик приголомшливо брали високі ноти, змушуючи глядачів аплодувати.

У музичному портфоліо вокальної формації «Піккардійська Терція» — твори 12 мовами світу. От і у Кременчуці вони виконували пісні не лише українською, а й французькою, польською, італійською.

Зал був майже повний, і містяни охоче підспівували артистам, а коли гурт наприкінці вечора виконав композицію «Ой у лузі червона калина», люди вже співали стоячи. Глядачі навіть розгорнули прапор України.

«Піккардійська Терція» вийшла на біс, але поціновувачі музики в залі та на балконі не хотіли відпускати артистів, ще довго не йшли та аплодували, бажаючи почути від виконавців ще кілька композицій.

Вже після концерту авторка цього матеріалу почула, як люди у холі Міського палацу культури захоплювалися співом «Піккардійської Терції» і казали, що чудово провели вечір. І з цим важко не погодитися.

Фото: Кирило Воронцов
Автор: Катерина Турубара Фото: Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх