Військові у Кременчуці врятували палаючий автомобіль

24.10.2023, 12:31 Переглядів: 1 336

 

Спецтранспорт стоїть на бойовому чергуванні та служить на захисті кременчужан від російської агресії та інших надзвичайних ситуацій

У Кременчуці військові допомогли врятувати автомобіль Ford Transit. За інформацією «Кременчуцького Телеграфу», 7 жовтня, під час гасіння автомобіля по вул. Київській долучилися троє пожежних однієї з військових частин. Військовим повідомили, що горить автомобіль й наші захисники оперативно виїхали на місце події.

- Вже через три хвилини ми прибули на місце пожежі. У машині, що горіла, замкнуло проводку і вогонь охопив салон та моторний відсік. Небайдужі водії, що опинилися поруч, намагалися власними силами погасили пожежу за допомогою вогнегасників, але вони лише збивали полум’я, яке знову розгоралося. Ми розгорнули рукавну лінію та подали воду. Лише коли ми повністю «прибили» вогонь, пожежу вдалося ліквідувати, залишився лише дим. Згодом на місце приїхали рятувальники ДСНС, які подякували нам за допомогу, - розповіли військові.

Військовий пожежно-рятувальний підрозділ вже не раз долучався до ліквідації пожеж та наслідків російських ракетних обстрілів.

До речі, пожежний спеціальний автомобіль Iveco передав волонтер з Гельзенкірхена (Німеччина) Юрген Хансен. Тепер спецтранспорт стоїть на бойовому чергуванні та служить на захисті кременчужан від російської агресії та інших надзвичайних ситуацій, допомагаючи боротися з вогнем та рятувати людські життя.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх