Кременчуччина попрощалася з музикантом фестивалю «Червона рута» воїном Володимиром Плісецьким

24.10.2023, 15:03 Переглядів: 1 618

 

На одному з найгарячіших напрямків загинув військовий та музикант з Глобинської громади

19 жовтня у Глобинській громаді Кременчуцького району прощалися з молодшим сержантом 32 окремої механізованої бригади Володимиром Плісецьким. Загинув військовий у бою за Україну, її свободу, цілісність і незалежність, залишаючись вірним військовій присязі поблизу населеного пункту Іванівка Куп’янського району Харківської області.

 

Володимир Вікторович Плісецький народився 4 серпня 1979 року в селі Марто-Іванівка, Олександрійського району, Кіровоградської області. Після закінчення музичної школи виступав у складі музичного рок-гурту «Проект 2» Олександрії. Гурту було присвоєне звання народного, він неодноразово брав участь у фестивалі «Червона рута». У 1996 році здобув професію – автослюсар. У 1997 році був призваний Олександрійським РВК на строкову службу, яку проходив у військовій частині А1910, аеромобільні війська ВДВ.

 

З 2008 до 2015 роки проживав у Києві, де працював на посаді механіка з обслуговування звукової техніки та інженером-електроніком. Брав участь у зйомках фільмів як помічник звукорежисера. Був гітаристом гурту «Заводний апельсин». У 2013 році Володимир Вікторович одружився, мав сина. З 2015 по 2021 роки проживав у Дніпрі, де працював на посаді менеджера з логістики в декількох компаніях. У 2021-2022 роках переїхав до Кременчука, працював менеджером в ТОВ «Глобал дутс».

 

З початком повномасштабної війни прибув із сім’єю до села Великі Кринки. 26 січня 2023 року був призваний по мобілізації Кременчуцьким РТЦК та СП. Він загинув 7 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Іванівка Куп’янського району Харківської області.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх