Тимошенко зі стендапом «На межі» провів розгон у бомбосховищі Кременчука

5.10.2023, 18:04 Переглядів: 1 883

 

Благодійний стендап переривався повітряною тривогою


Стендап-комік Антон Тимошенко у Кременчуці виступив з програмою «На межі». Стендап відбувся з другої спроби, адже на початку вересня концерт перенесли через заборону масових заходів. «На розігріві» висткупивстендап-комік Сергій Степанисько.

 

Антон Тимошенко резидент київського клубу «Підпільний стендап» двічі перемагав у «Розсміши коміка», писав жарти для «Телебачення Торонто» і вів в Instagram щоденник локдауну, а тепер одним із перших в українському стендапі почав записувати англомовні відео й дав коментар Девіду Леттерману на Netflix.

У Міському палаці культури Антон Тимошенко жартуватував про обстріли, ядерну війну, почуття провини, евакуацію, смерть, секс, психотерапію, «Дію», робив пародію на шахед і деякі рефлексії про сенс життя.

 

Під час концерту пролунала повітряна тривога й Антон Тимошенко з глядачами спустилися до укриття. Після годинного спілкування  разом зі стендап-коміками глядачі вирішили записати кілька сторіз та продовжити концерт.

 

До речі, виступ був благодійний, 20% від прибутку перерахують на Збройні Сили України. Також розіграли на аукціоні військові трофеї, а всі виручені кошти підуть для військовослужбовців окремої штурмової бригади.

 

Автор: ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх