Для лікарень Кременчука виділили майже 2 млн гривень

30.09.2023, 09:03 Переглядів: 915

 

Куди підуть ці гроші, читайте далі

29 вересня для лікарень нашого міста на сесії Кременчуцької міської ради депутати виділили майже 2 млн гривень.

Щоб покращити умови доступу та перебування кременчужан в укритті, що знаходиться у Центрі ПМСД №1, проведуть поточний ремонт з вимощення запасних виходів з будівлі. На це виділили 189 999 гривень.

Через збільшення потоку пацієнтів в ендоскопічний кабінет Кременчуцької першої міської лікарні ім. Богаєвського потрібна автоматична мийка-дезінфектор для ендоскопів та медичного приладдя. Вона має одну з найбільших за обсягом дезінфекційних камер з широким спектром програмних установок та досконалою системою контрою. Очікувана вартість мийки становить 568 000 гривень. Також у стерилізаційному відділенні, що обслуговує стаціонари, клінічну та бактеріологічну лабораторії, поліклініку, потрібно замінити 2 стерилізатори. На це виділили 920 000 гривень. На цей час у відділенні працюють стерилізатори 1991 та 1992 років випуску, які відпрацювали свій ресурс і потребують заміни.

У зв’язку з встановленням автономного опалення в лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька» виникла потреба у заміні старого вузла обліку теплової енергії на новий. Крім того, вузол обліку теплової енергії відсутній у приміщенні господарської будівлі. На заміну цих вузлів планують витратити 288 521 гривню.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх