Сьогодні у Кременчуці виступить «сталевий голос України» Арсен Мірзоян (афіша)

19.11.2023, 12:31 Переглядів: 2 456 Коментарів: 1 Р

 

Глядачів чекає дві години шаленого драйву, справжньої чоловічої лірики, яскравого світлового шоу, фантастичної атмосфери і найулюбленіших пісень

«Сонце» — саме так назвав свій новий альбом, пісні з якого ще ніде не публікувалися, та нову концертну програму Арсен Мірзоян.

І вже у неділю кременчужани побачать всю красу, яку для свого нового туру підготував один із найхаризматичніших співаків України.

Концерт Арсена Мірзояна у Кременчуці пройде 19 листопада о 18.00 у Міському палаці культури.

— Це буде особливий зігріваюче-теплий і палюче-спекотний концерт! Улюблені пісні й прем’єри з нового альбому, глибина текстів і драйв музики, приголомшливе світлове шоу і найгарячіша атмосфера. Цей концерт вразить усіх! — гарантують організатори.

 

У неділю у Кременчуці співак виступить зі своєю командою у повному складі, тож дасть максимального драйву і найулюбленіших пісень.

У новій концертній програмі Арсен Мірзоян об’єднав прем’єри та всі свої найкращі хіти, аби глядачі кожну пісню співали всією залою, не стримуючи емоцій і насолоджуючись кожною миттю.

«Вінні-Пух», «Джеральдіна», «Поцілуй», «Ідіоти», «Не Магеллан», «Паперовий сніг», «Королева», «Подружка» — глядачі почують всі улюблені пісні й багато тих, які співак давно не виконував на своїх концертах.

 

Непередбачуваний, відвертий та завжди щирий. На українській сцені Арсен Мірзоян — один із найхаризматичніших співаків, чий винятковий оксамитовий голос вже понад 10 років полонить серця жінок, а щирість і глибина кожної пісні та 9 років волонтерства заслужили тверду повагу чоловіків та ЗСУ.

На своїх концертах Арсен Мірзоян вміє створити таку фантастичну атмосферу, що щоразу це винятковий захват, потужний драйв, зворушливі моменти й найсолодша ейфорія.

Крім усього, Арсен Мірзоян — ще й один із найактивніших волонтерів. Як справжній патріот, допомагати захисникам артист почав із 2014 року. Незліченну кількість разів виступав для воїнів у найгарячіших точках, а за час повномасштабного вторгнення із друзями передав захисникам на передову понад 1300 автівок.

Біль, переживання і водночас невимовну рішучість та сміливість всіх українців співак втілив у потужних піснях «Моя країна», «Вальс Ірпінь» і «11/11» — вражаючому синглі, який присвятив Херсону. Співак одним із перших заспівав у звільненому Херсоні, тож все, що побачив та відчув, втілив у пісні.

— В мене не дуже виходить писати пісні на задані теми, тому мені обов’язково, щоб я прожив все, відчув — тоді переповнює враження, що це не я пишу. Воно просто з’являється в мене десь в голові, — каже Арсен Мірзоян. — «11/11» — це закарбована історія у нотах, в текстах. Як одна з усіх, у принципі, моїх історій.

Приходьте отримати найсильніші емоції на великому концерті Арсена Мірзояна у Кременчуці!

У неділю, 19 листопада, о 18.00 у Міському палаці культури буде краса до мурашок, вибух кольорів, світла, сенсів, неймовірної музики й шаленої енергетики.

Квитки на концерт купуйте за ТУТ

 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 658
7 листопада 2023 15:01

А чем у нас намазано,ездят стабильно.Понравилось описание"дві години шаленого драйву" а толи время для драйву?


1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх