Поліцейські Бельгії передали для Кременчуцького ДФТГ №3 26 бронежилетів

15.09.2023, 18:29 Переглядів: 1 875

 

Засоби індивідуального захисту для бійців ДФТГ передав «Волонтерський штаб оборони Кременчука»

Кременчуцькому добровольчому формуванню територіальної громади № 3 передали 26 кевларових бронежилетів від поліцейських Бельгії.

Засоби індивідуального захисту бійцям ДФТГ передав керівник «Волонтерського штабу оборони Кременчука» Олег Биков.

— Передали для виконання бойових завдань на Добровольче формування територіальної громади Кременчука (ДФТГ 3) — 26 кевларових бронежилетів. Дякую поліцейським Королівства Бельгії! Дякую Посольству України в Королівстві Бельгія! Дякую пану Едуарду!!! Дякую, люди!!! Дякую, Боже! — написав Олег Биков та закликав підписуватися на Телеграм-канал об’єднання волонтерів.

 

Ми зв’язалися з командиром Кременчуцького ДФТГ № 3 Андрієм Чуйком, який підтвердив передачу бронежилетів та подякував волонтерам та поліцейським Бельгії.

— Напередодні Дня захисника і захисниць України, який цього року відзначають 1-го жовтня, нам передали кевларові бронежилети. Наші добровольці будуть їх використовувати під час виконання бойових завдань, поставлених військовим командуванням. Я вдячний «Волонтерському штабу оборони Кременчука» та правоохоронцям Бельгії за цю допомогу, — заявив Андрій Чуйко.

Нагадаємо, що Кременчуцьке добровольче формування територіальної громади № 3 є єдиним ДФТГ на території Кременчуцького району, яке підпорядковане Командуванню Сил територіальної оборони ЗСУ та виконує бойові завдання щодо на території району. Добровольці ДФТГ №3 мають необхідне озброєння, постійно тренуються у його використанні та займаються бойовою підготовкою. Вони не є військовослужбовцями, а тому не отримують щомісячне грошове забезпечення.

Читайте також:

Автор: Віктор Крук Джерело фото: Олег Биков
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх