ХК «Кременчук» стартував на Кубку України з хокею з розгрому «Харківських Берсерків»

14.09.2023, 15:32 Переглядів: 1 490

 

ХК «Кременчук» закинув у 4 рази більше шайб, ніж «Харківські Берсерки»

13 вересня на льодовій арені «Айсберг» в Кременчуці стартував Кубок України з хокею. Перед початком матчу між ХК «Кременчук» та ХК «Харківські Берсерки» відбулося офіційне відкриття сезону.

Серед гостей на старті турніру був президент Федерації хокею України Георгій Зубро, канадський хокейний репортер Гордон Метью Міллер та український хокеїст Олексій Лазаренко, який зараз захищає нашу країну в лавах ЗСУ. Зазначимо, що канадський спортивний журналіст отримав відзнаку від КРВА за активну підтримку хокею в Україну, зокрема в Кременчуцькому районі також. 

 

Метью Міллеру від ХК «Кременчук» подарували іменне хокейне джерсі. А перед самим початок матчу канадський репортер та Олексій Лазаренко провели символічне вкидання шайби. 

 

Додамо, що перша гра в рамках Кубка України з хокею відбулась між ХК «Сокіл» та «Дніпро». Матч між ХК «Кременчук» та «Харківські Берсерки» став першим після офіційного відкриття сезону.

Майже після початку гри кременчуцька команда відкрила рахунок — приблизно на 2 хвилині гри кременчужани закинули шайбу у ворота противників. «Харківські Берсерки» одразу їх наздогнали, але кременчуцька команда вже з другої половини першого тайму почала вириватися вперед. 

ХК «Кременчук» — «Харківські Берсерки»: 12:3

Наступний матч кременчужани зіграють з ХК «Київ Кепіталз» 15 вересня о 18:00 на льодовій арені «Айсберг». У разі перемоги кременчуцька команда потрапить у фінал турніру.

Фото: Кирило Воронцов
Автор: Вероніка Білодід Фото: Кирило Воронцов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх