Опитування ТЪ: чи готуються кременчужани до зими

3.09.2023, 15:00 Переглядів: 887

 
За результатами опитування більшість людей готуються до зими. Хтось запасається їжею та акумуляторами, а хтось чекає коли закінчаться «незаконні побори» від «Полтаватеплоенерго».

Незабаром зима – час холодів та темряви. Тож «Кременчуцький ТелеграфЪ» пройшовся вулицями міста та дізнався як кременчужани готуються до зими.

– Ні, не готуюся. У мене все вже є. У мене є акумулятор, є лампа, ось так. Також інтернет у мене трохи інший. Я працюю в інтернеті і все добре. Що стосується зими, я живу взагалі там, де тепло, у мене гарно і тепло у хаті. Тому все добре, – говорить кременчужанка.

– Готуюсь. Купив гірлянду та PowerBank. А так не запасаюсь, у нас ринкова економіка, тож все буде. Можливо дорого, але буде, – говорить кременчужанин.
– Готуємося. Чекаємо, коли у нас закінчаться незаконні побори від «Полтаватеплоенерго». Нічим не запаюся, нічого мені не потрібно, у нас централізоване опалення, – говорить кременчужанин.
– Ні. Чекаємо зиму, а там буде видно, що робити, – говорить кременчужанка.
– Готуємося, але сподіваємося, що все буде добре. Ми сподіваємося, запасаємося батареями, акумуляторами, – говорить кременчужанка.

Отже, за результатами опитування більшість людей готуються до зими. Хтось запасається їжею та акумуляторами, а хтось чекає коли закінчаться «незаконні побори» від «Полтаватеплоенерго».

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх