Зробив собі подарунок на день народження: кременчужанин з Африки придбав морозильник для волонтерки

31.08.2023, 21:01 Переглядів: 2 043

 

Такий подарунок виявився не тільки оригінальним, а й вкрай необхідним для захисників України

«Кременчуцький ТелеграфЪ» нещодавно писав про кременчуцьку волонтерку Марину Шляпину, яка із самого початку повномасштабної російсько-української війни возить нашим захисникам на фронт гуманітарну допомогу. Влітку через спеку готові продукти зазвичай заморожують, щоб довезти їх до бійців незіпсованими. А для цього потрібна велика морозилка.

— Останній час ми заморожували продукти у морозильній камері, яку нам надав у тимчасове користування один з підприємців міста. Однак вчора він подзвонив та пояснив, що хоче забрати свою морозилку. У таку спеку виникла велика проблема, адже ми їздимо до військових на Схід та Південь двічі на тиждень. І треба було терміново морозити масло, малину, ковбаси та інші продукти, — розповіла волонтерка.

Але сталося диво — несподіваний подарунок від кременчужанина з Африки.

— Мені зателефонував давній приятель Юрій — колишній кременчужанин, який останні роки живе в Іспанії та багато років працює в одній із західних нафтодобувних компаній. Наразі він знаходиться на морській нафтовій платформі біля побережжя Африки та з початку війни на моє прохання багато разів допомагав українським військовим та волонтерам. І допомагав на дуже великі суми. Цього разу він розповів, що напередодні дня народження нафтодобувна компанія вручила йому подарунковий сертифікат на 500 $. Витрачати ці гроші на себе Юрій не схотів та запитав, який подарунок він може зробити собі на день народження, витративши кошти на благодійну допомогу для кременчужан, — розповів директор Видавничого дому «Приватна газета» Сергій Кулясов.

А напередодні цього дзвінка він дізнався про несподівану проблему, яка виникла у кременчуцької волонтерки Марини Шляпиної.

— Я одразу запропонував пану Юрію придбати морозилку для волонтерки. Разом з нею ми поїхали в «Атлант» та вибрали нову морозильну камеру на 362 літри. Магазин доставив її до місця збору благодійної допомоги волонтерами. І вже наступного дня чергову партію зморожених продуктів волонтери повезли бійцям ЗСУ в Донецьку область, — додав Сергій Кулясов.

Отже, кременчужанин з Іспанії, перебуваючи в Африці, зробив собі такий оригінальний подарунок на день народження. Приклад гідний наслідування.

До речі, волонтерка Марина Шляпина готова надати допомогу тим, хто її потребує та передати допомогу військовим від тих, хто готовий її надати. Зв’язатися з Мариною можна через її сторінку у Фейсбуці.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх