29 серпня — День пам’яті захисників України. Кременчуцька міська рада звернулася до громади

28.08.2023, 20:00 Переглядів: 1 239

 

У цей день український народ віддає шану подвигу всіх українських патріотів,  які з 2014 року та по цей час захищали та продовжують захищати Україну від російських агресорів

На сайті Кременчуцької міської ради оприлюднено Звернення до громади Кременчука з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

29 серпня 2023 року наша держава відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. У цей день наш народ віддає шану подвигу всіх українських патріотів, які у період із 2014 року та по цей час захищали та продовжують захищати Україну від російського агресора.

Звертаємося до керівників організацій, установ і підприємств різної форми власності з проханням у цей день, 29 серпня, приспустити Державні Прапори України на адміністративних будівлях.  

Закликаємо громаду Кременчука на знак вшанування пам’яті за полеглими в боротьбі за Україну взяти участь у загальнонаціональній хвилині мовчання о 9.00.

Під час проходження загальнонаціональної хвилини мовчання, за можливістю, призупинити роботу в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях (крім тих, де встановлено безперервний режим роботи), руху громадського та приватного транспорту з подаванням відповідних звукових сигналів.

Цього дня також рекомендовано обмежити трансляцію розважальних програм радіо і телебачення з перериванням о 9.00 трансляції радіо- і телепередач на знак вшанування пам’яті захисників України, а також розмістити під час телетрансляції на екрані відповідного стилізованого зображення знаку пам’яті «Сонях».

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх