ЛІЛ «Кременчуцька» отримає ще майже 1,5 млн грн на ремонти, кондиціонери, телевізори та постільне

18.08.2023, 19:30 Переглядів: 1 271

 

Ці кошти освоять для приміщень на просп. Лесі Українки та вул. Лікаря Парнети

18 серпня на пленарному засіданні XX позачергової сесії Кременчуцька міська рада ухвалила рішення виділити 1 400 088 грн для КНМП «Лікарня інтенсивного лікування «Кременчуцька». Відповідні зміни депутати внесли до комплексної програми розвитку цього медзакладу на 2023-2025 роки.

У пояснювальній записці до проєкту рішення, директор департаменту охорони здоров'я Кременчуцької міськради Максим Середа зазначив, що для оснащення травматологічного відділення ЛІЛ «Кременчуцька» меблями, інвентарем і медичним обладнанням, з міського бюджету були виділені кошти у сумі 8 064 390 грн.

Проте виникла необхідність у придбанні меблів, кондиціонерів, телевізорів, інвентарю, постільної білизни для цього відділення, а також набору інструментарію для придбаного артроскопа, які не були враховані раніше. Для цього необхідно додатково 1 140 300 грн.

А для продовження розпочатих ремонтних робіт у приміщеннях лікарні виникла необхідність у проведені коригування проєктно-кошторисної документації по наступних об'єктах:

  • капітальний ремонт приміщень конференц-залу та вестибюлю з улаштуванням гардеробної у приміщенні консультативно-діагностичного центру на просп. Лесі Українки, 80 (враховуючи зауваження і пропозиції підрядника у приміщенні необхідно встановити приливно-витяжну вентиляцію). Очікувана вартість коригування проєктно-кошторисної документації 23 496 грн.
  • капітальний ремонт окремих приміщень першого поверху інфекційного відділення стаціонару на просп. Лесі Українки, 80 (було встановлено невідповідність затвердженим нормам експлуатації приміщень щодо улаштування засобів безперешкодного доступу маломобільних груп населення). Очікувана вартість коригування проєктно-кошторисної документації 19 224 грн.
  • капітальний ремонт травматологічного відділення будівлі на вул. Лікаря Парнети, 2 (підрядною організацією вказано на необхідність прокладання кабелю та монтаж вступно-розподільних пристроїв, монтаж бактерицидних опромінювачів, монтаж світильників тощо). Очікувана вартість коригування проєктно-кошторисної документації 106 800,00 грн.
  • реконструкція приймального відділення будівлі на вул. Лікаря Парнети, 2 (при проведенні огляду об'єкта будівництва встановлено відсутність димових пожежних сповіщувачів, виносних пристроїв оптичної сигналізації, монтаж антикригової електричної системи покрівлі, улаштування дощової каналізації). Очікувана вартість коригування проєктно-кошторисної документації 61 140 грн.

Також, за словами Максима Середи, у травні цього року на баланс ЛІЛ «Кременчуцька» передали приміщення інфекційного відділення дитячої лікарні на вул. Лікаря Парнети, 16 (сьогодні там розміщується адміністрація медзакладу). У процесі приймання приміщення виявили потребу у ремонті покрівлі будівлі інфекційного корпусу. Для визначення вартості ремонту необхідно виготовити проєктно-кошторисну документацію за 49 128 грн.

Раніше ми писали, що 1 серпня у лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька» відкрилося оновлене травматологічне відділення, де лікують пошкодження опорно-рухового апарату.

Автор: Володимир Дмитренко Фото: Катерина Турубара
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх