Біля Кременчука поліцейські затримали двох браконьєрів на промисловому човні з сітками та рибою

17.08.2023, 08:08 Переглядів: 1 732

 

Правопорушникам загрожує до трьох років обмеження волі

Під час патрулювання Кам’янського водосховища річки Дніпро у межах Кременчука поліцейські виявили промисловий човен, на якому перебувало двоє рибалок. На його борту знаходилися сітки зі свіжовиловленою рибою. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.  

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини за інформацією сектору поліцейської діяльності на воді Кременчуцького райуправління поліції.

 

- Під час профілактичного рейду на території Кам’янського водосховища річки Дніпро, у межах міста Кременчук, 16 серпня, близько 3-ї години ночі, працівники сектору поліцейської діяльності на воді виявили промисловий човен, на якому перебували двоє рибалок 1959 та 1975 років народження. На борту човна знаходились заборонені знаряддя лову – 280 метрів сітки без бірок зі свіжовиловленою рибою загальною вагою понад 30 кілограмів. Наразі промисловий човен, риба, заборонені знаряддя лову та GPS трекер вилучені. За попередньою оцінкою фахівців, завдані державі збитки становлять майже 300 тисяч  гривень, - зазначив начальник сектору поліцейської діяльності на воді Кременчуцького райуправління поліції Дмитро Кисличенко.

 

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) Кримінального кодексу України.

- Санкція статті передбачає максимальне покарання – до трьох років обмеження волі. Тривають слідчі дії, - йдеться у повідомленні.
Автор: Віктор Крук Джерело фото: відділ комунікації поліції Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх