Як минула доба на Кременчуччині: дві пожежі, рятування собаки та пошук зниклої людини

17.08.2023, 08:58 Переглядів: 764

 

Дані станом на ранок 17 серпня

Доба у Кременчуцькому районі минула без резонансних злочинів та надзвичайних подій. Про це повідомили у Кременчуцькій районній військовій адміністрації з посиланням на оперативну інформацію від Кременчуцького районного управління ДСНС та Кременчуцького районного управління поліції.

У середу, 16 серпня, рятувальники Кременчуцького районного управління ДСНС 8 разів виїжджали на виклики громадян.

Вчергове виїжджали для забезпечення протипожежних заходів на ймовірне замінування Кременчуцького районного суду.

Рятувальники водолазно-рятувального відділу та КП «Аквасервіс-Кременчук» до ранку вчорашнього дня шукали ймовірно затонулу людину у Дніпрі поблизу села Кам’яні Потоки. Пошуки результатів не принесли.

0 15.58 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності та сміття поблизу села Верхня Жужманівка Козельщинської громади. Вогнеборці до 20.05 погасили пожежу, внаслідок якої знищена суха рослинність та сміття на площі 1 га.  Травмованих та загиблих внаслідок пожежі не зареєстровано. До її гасіння залучалися 4 рятувальники 7-го державного пожежно-рятувального поста та одна одиниця техніки.

О 22.17 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у підвальному приміщенні багатоквартирного житлового будинку по проспекту Свободи в Кременчуці. Вогнеборці, які приступили до гасіння  пожежі, через сильно задимлення працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. До 00.30 пожежа була ліквідована. Вогнем знищено сміття на площі 10 м2, речі бувші у вжитку. Пошкоджено дерев'яні двері, перегородку та закопчено стіни й стелю підвалу. В наслідок пожежі травмованих чи загиблих також не зареєстровано. До гасіння пожежі залучалися 6 вогнеборців 16 ДПРЧ та 2 одиниці техніки та 2 рятувальники 14 ДПРЧ з 1 ординацією техніки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Вчора о 20.04 до Служби порятунку надійшло сповіщення від громадян, що по в селі Веселий Поділ Семенівської громади собака потрапила до ями та не може самостійно вибратися. На місце події прибули рятувальники 8-го державного пожежно-рятувального поста та за допомогою драбини-палиці й рятувальної мотузки дістали собаку з ями.

Рятувальники також виїжджали на хибне спрацювання пожежної сигналізації, підгорання їжі та коротке замикання в електромережі без послідуючого горіння.

До Центру управління нарядами ГУНП області «102» від громадян надійшло понад 580 заяв і повідомлень про кримінальні події, факти домашнього насильства, конфлікти на побутовому ґрунті, адміністративні правопорушення. Із загальної кількості повідомлень 166 мали ознаки кримінальних правопорушень. Серед них: 1 замах на вбивство, 34 крадіжки, 26 шахрайств, 1 факт незаконного заволодіння автотранспортом, 2 факти незаконного обігу зброї, 6 наркозлочинів та інші. Поліція оперативно розкрила 31 злочин.

Для усунення ризиків та захисту населення від ворожих зазіхань, правоохоронці забезпечують систематичний моніторинг дотримання обмежень воєнного стану, контролюють міграційні процеси, а також здійснюють заходи щодо виявлення можливих пособників ворога та осіб, причетних до діяльності російських диверсійних груп.

Працівники районних органів поліції Полтавщини минулої доби перевірили близько 420 транспортних засобів та 852 особи. 

За повідомленням Кременчуцького районного управління поліції, громадяни протягом минулого дня 7 разів викликали патрульних для приборкання п’яних дебоширів. Щодо усіх цих правопорушників поліцейські склали адмінпротоколи за домашнє насильство.

Двох водіїв поліцейські вчора затримали за кермом напідпитку та склали на них адмінпротоколи за статтею 130 КУАП.

Автор: Віктор Крук Джерело фото: Кременчуцьке районне управління ДСНС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх