Вночі через потужну зливу на Уманщині перекинувся пасажирський автобус Хмельницький-Кременчук (уточнено)

8.07.2023, 11:11 Переглядів: 7 941

 

25 людей отримали травми, загиблих немає

Вночі 8 липня у селі Доброводи на Уманщині сталась ДТП. Перекинувся пасажирський автобус, травми отримали 25 людей. Про це Суспільному повідомила речниця Центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф Анастасія Столбова.

За її словами, на виклик відправили 11 бригад, які перебували найближче до місця аварії.

 

- Загалом, медики надали допомогу 25 людям. Троє відмовились від госпіталізації і залишились на місці. 22 людей, серед них троє дітей, з різними травмами доставили до лікувальних закладів. На щастя, усі живі., — розповіла вона.

Всіх травмованих лікують в уманських медзакладах, зазначила Анастасія Столбова.

За попередніми даними автобус їхав з Бонна і мав слідувати через Кременчук.

Інформація оновлюється...

 

Додано:

За уточненими даними сектора комунікації поліції Черкаської області на Уманщині в ДТП потрапив рейсовий автобус, який здійснював рейс за маршрутом «Хмельницький-Кременчук». В автобусі перебував 41 пасажир. З них 23 людини отримали травми. Автопригода сталася близько 02.00 години поблизу села Доброводи Уманського району. Одного водія та 22 пасажирів доставили до лікарні. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

Попередньо встановлено, що 56-річний водій автобусу EOS на заокругленій ділянці дороги не обрав безпечної швидкості та не врахував дорожньої обстановки. Внаслідок автобус виїхав за межі проїзної частини дороги та перекинувся. 

56-річний водій автобуса та 22 пасажири, в тому числі троє неповнолітніх, зазнали травм різного ступеня тяжкості та були доставлені до лікарень. 

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від 3000 до 5000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Триває слідство.

 

Автор: Віктор Крук Джерело фото: Черкаський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх