Тариф на воду залишиться незмінним — НКРЕКП скасувала рішення

3.07.2023, 12:40 Переглядів: 1 761 Коментарів: 1

 

Зеленський виступив проти такого підвищення

Національна комісія, яка здійснює держрегулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), скасувала своє рішення від 29 червня щодо підвищення тарифів на воду. Про це йшлося на засіданні комісії.

Зокрема, голова комісії Костянтин Ущаповський заявив, що на період воєнного стану позиція президента є достатньою підставою для того, щоб НКРЕКП скасувала своє рішення.

Нагадаємо, що раніше НКРЕКП підвищила тарифи на воду для 34 водоканалів. У цьому переліку також був і КП «Кременчукводоканал», який здійснює водопостачання і водовідведення у нашому місті. Тож з 1 липня для кременчужан тариф з водопостачання мав підвищитися на 36%, а з водовідведення (каналізації) — на 23%. Загалом підвищення мало скласти 9,36 грн/м3 (вартість 1 м3 водопостачання та водовідведення). За розрахунками комісії, платіжка для середньостатистичної сім’ї (2–3 особи) приблизно мала збільшитися на 60 грн.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 180
3 липня 2023 18:19

Как для быдла кинули обглоданную кость чтобы не возмущались про отобранное мясо.

Это я про то что цена  электроэнергии ударит по карману больше, чем повышение цены за воду. Классическая схема облапошивания. Чтобы скрасить баснословные тарифы от электроэнергии отменили копеешное в сравнении повышение цены на воду. Про отмену повышения на воду трубят во все матюгальники. А про электроэнергетический грабеж полная тишина.

Впечатлительный эЛОХторат обрадуется похлопает в ладоши: Ах, какой Вова молодец! Даешь его на второй срок! Вместе с конченым Герусом. Да, мудрый нарід?


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх