На будівництво пішохідної доріжки з бульвару Автокразівський до парку Миру в Кременчуці витратять 1,3 млн грн (уточнено)

19.06.2023, 15:05 Переглядів: 2 322

 

Сума витрат на пішохідну доріжку до парку Миру суттєво зросла  

У План економічного і соціального розвитку Кременчуцької міської територіальної громади на 2023 рік внесли зміни - додали витрати на будівництво пішохідної доріжки від бульвару Автокразівський до парку Миру. На проєктування та проведення експертизи щодо цього будівництва у плані було передбачено витратити 20 300 грн, а тепер цю суму доповнили витратами на саме будівництво доріжки. В результаті загальна сума витрат збільшилася до 1 млн 311 тисяч 290 грн. 

Таке рішення депутати Кременчуцької міської ради ухвалили на позачерговій XX сесії, яка відбулася 16 червня.

Рішення щодо 60 разового збільшення суми витрат на проєктування та будівництво пішохідної доріжки ухвалено за зверненням комунального виробничого підприємства «Кременчуцьке міське управління капітального будівництва».

Як пояснив начальник КПВ «Кременчуцьке міське управління капітального будівництва» Микола Воловик, «процес будівництва починається з розробки проєктно-кошторисної документації». У зв'язку з цим, до плану спершу були закладені витрати тільки на фінансування проєктних робіт та проведення експертизи. Коли проєктування було завершено, виникла потреба у фінансуванні самих будівельних робіт.

 

«Кременчуцький Телеграф» побував на місці єдиної пішохідної доріжки, яка веде з Автокразівського бульвару до алеї у парку Миру. Її довжина близько 40 метрів й наразі це ґрунтовна стежина, яка починається поблизу майданчика для збору сміття та веде схилом до алеї парку поблизу спортивного майданчика.

 

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх