Кременчужанка Ярослава Ялисоветська завоювала срібо чемпіонту України

11.06.2023, 16:43 Переглядів: 1 309

 

Наша спортсменка наразі тренується у Португалії

8 червня в Івано-Франківську відбувся чемпіонат України серед молоді, який став відбірковим на чемпіонат Європи, що відбудеться у Фінляндії.

Кременчужанка Ярослава Ялисоветська змагалася у легкоатлетичних змаганнях з бар'єрного бігу. Ярослава пробігла дистанцію 400 метрів з бар'єрами та подолала її за 59.63 секунди, що майже на 1 секунду швидше за норматив. У підсумку наша спортсменка посіла 2 місце. 

- Дорога на чемпіонат була складною та дуже довгою, що повпливало на показаний час, але я задоволена змаганнями, конкуренцією та, нарешті, рідними людьми поряд зі мною. Я ніколи не зупиняюся та повертаюся працювати далі і готуватися до майбутніх стартів - процитувала спортсменку пресслужба Кафедри Фінансів КНУ імені Тараса Шевченка.  
 

Зауважимо, що з травня минулого року Ярослава живе та тренується на спортивній базі в португальському Лісабоні. Спорстменка виїхала за кордон через повномасштабне вторгнення. Нині із дівчиною працюють два тренери: португальський тренер Жоао Абрантеш та тренерка Олена Голуб, яка готує дистанційно з Києва. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх