Мер Кременчука на зустрічі з головами ОСББ наголосив на тому, що укриття мають бути відкритими для усіх

5.06.2023, 14:57 Переглядів: 1 906

 

Віталій Малецький заявив, що укриття в мерії під час повітряної тривоги також буде доступно для сторонніх осіб

Сьогодні, 5 червня, у великій залі Кременчуцької міської ради зібрали голів ОСББ, щоб розповісти їм особливості сплати єдиних соціальних внесків за найманих працівників через електронний кабінет на порталі ПФУ. До занять перед керівниками ОСББ виступив міський голова Віталій Малецький. Головна тема його виступу стосувалася того, що голови ОСББ мають забезпечити вільний доступ усіх людей до укриттів, які знаходяться в їх будинках.

Міський голова недобрим словом згадав чиновників та комунальників, які під приводом проведених ремонтів не пускали сторонніх осіб в укриття, та пообіцяв, що усі 16 споруд цивільного захисту, які є на балансі комунальних підприємств міста, будуть постійно відкритими. У тому числі й укриття в мерії.

Для того, щоб забезпечити порядок в цих укриттях та збереження їхнього майна, у міськвиконкомі планують на період воєнного стану найняти консьєржів для роботи в укриттях. Наразі це питання опрацьовується у міськвиконкому, адже потрібне фінансування зарплат цих працівників.

Говорячи про укриття ОСББ, міський голова заявив, що комунальні підприємства міста надаватимуть допомогу в питаннях вивозу сміття та розв'язання інших проблем для того, щоб забезпечити вільний доступ людей під час повітряних тривог до усіх захисних споруд.

Нагадаємо, що Кременчуцька районна військова адміністрація розпочинає комплексну перевірку укриттів. Про це сьогодні під час ранкового брифінгу повідомив начальник РВА Олег Лєднік.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх