Голова Верховної Ради у Туреччині зустрівся з випускником Кременчуцького військового ліцею Сергієм «Волиною»

5.06.2023, 14:04 Переглядів: 1 391

 Стефанчук зустрівся із захисниками «Азовсталі»

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук зустрівся у Туреччині із військовими — захисниками «Азовсталі». Про це він повідомив на своїй сторінці  фейсбуці. Серед командирів захисників Азовсталі випускник Кременчуцького військового ліцею Сергій Волинський з позивним «Волина». 

На прохання Президента України Володимира Зеленського, зустрівся у Туреччині із Героями, із військовими — захисниками «Азовсталі». Командир «Азову», Герой України Денис Прокопенко («Редіс»), його заступник Святослав Паламар («Калина»), виконувач обов’язків командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергій Волинський («Волина»), Олег Хоменко та Денис Шлега з Нацгвардії України, за умовами обміну, зараз перебувають у Туреччині. Дякую Туреччині за допомогу у поверненні наших захисників, повідомив Руслан Стефанчук.
Нагадаємо, що Сергій «Волина» Волинський продовжує допомагати морпіхам навіть у полоні. 26 травня в Києві відбулась презентація благодійного фонду «Сталеві», що був створений за ініціативою Сергія Волинського. Фонд покликаний допомагати бійцям морської піхоти, що знаходяться на фронті, а також пораненим, полоненим та їхнім сім’ям.
Волинський командував підрозділом морських піхотинців під час оборони Маріуполя та став відомим в Україні й світі, завдяки своїм зверненням до світових лідерів, зокрема до президентів провідних країн, Папи Римського та Ілона Маска.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх