Народжена, щоб дивувати світ: у Кременчуці відбувся творчий вечір Тетяни Булат

23.05.2023, 07:45 Переглядів: 1 816

 

Життя і творчість талановитої кременчужанки - це прагнення зберегти духовну ауру української нації

21 травня читальній залі бібліотеки-філії №2 на Соборній, 9/16 відбувся творчий вечір із Тетяною Булат «Народжена, щоб дивувати світ». Це була зустріч-здивування, насолоду від якої отримали усі учасники заходу.

Понад дві години у бібліотеці лунали авторські пісні у виконанні народного гурту льотного коледжу «Крила», вірші та роздуми письменниці про сьогодення.

 

Тетяна Булат — талановита співачка, хормейстерка, художня керівниця багатьох народних колективів художньої самодіяльності, режисерка, художниця, народна майстриня, а також письменниця.

 — Наша кременчужанка не виробляє світло - вона запалює людей своєю невичерпною енергією добра. Відкритість, усмішка, позитив, щирість, працьовитість, професійність і наполегливість у роботі, вміння насолоджуватись життям, неймовірна любов до людей і життя  — вражає!!! Кременчуцький край може пишатися тим, що в нас є такі люди!  — розповіли бібліотекарки з Соборної.

Один із гостей  — Володимир Скляр, розповів, що у 2017 році Кременчуцьке товариство філателістів випустило художні поштові конверти, присвячені Тетяні Булат як майстрині Петриківського ліплення з пластиліну, а в недалекому майбутньому, буде випущено конверти з її прозовим і поетичним надбанням.

 

Раніше ми писали, що кременчуцький вокальний гурт «Крила», очолюваний Тетяною Булат, отримав звання народного колективу.

Автор: Володимир Дмитренко Джерело фото: Бібліотека-філія №2
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх