Кременчуцький вокальний гурт «Крила» отримав звання народного колективу

8.01.2023, 12:11 Переглядів: 2 192

 

За останній час колектив здобув чимало перемог та відзнак у Міжнародних, всеукраїнських фестивалях-конкурсах

Вокальний гурт «Крила» Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС, керівник Тетяна Булат, отримав звання «Народний аматорський колектив». 

Гурт за останній час здобув чимало перемог та відзнак у Міжнародних, всеукраїнських фестивалях-конкурсах. Передноворічні дні стали важливим завершенням такого важкого і багатостраждального року в Україні. Попри весь той жах, що коїть на нашій землі росія, попри сирени та вильоти ракет, займаючись в бомбосховищах та поза межами закладу, колектив не тільки не розпався, а навпаки, згуртувався. Про це повідомляє пресслужба Кременчуцького льотного коледжу. 

- Кожен тримає свій фронт. Ми тримаємо творчий! - з гордістю за своїх дітей говорить керівник гурту Тетяна Булат. 

22 грудня після звітнього концерту департамент культури і туризму Полтавської обласної військової адміністрації виніс рішення - «За вагомий внесок у розвиток культури українського народу, високий художній рівень та виконавську майстерність, вокальному гурту «Крила» Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ, керівник Тетяна Булат, присвоїти звання «Народний аматорський колектив». Наказ № 95 від 22.12.2022 року.

Це найвище визнання і нагорода для самодіяльних колективів. Дивлячись на це, розуміємо, що наша молодь з такими керівниками неодмінно переможе, дасть новий ковток повітря Україні, відбудує її світле майбутнє, збереже культурну спадщину і минулі надбання українського народу. Народний вокальний гурт «Крила» - один з колективів, які є символом відродження та популяризації української історії та сучасного мистецтва.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Татьяна Булат
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх