Мисткиню Оксану Бойко нагородять почесним знаком «За заслуги перед містом»

19.05.2023, 09:50 Переглядів: 2 023

 

Вона виконує обов'язки директора Кременчуцької міської художньої галереї

Виконуючу обов'язки директора Кременчуцької міської художньої галереї Оксану Бойко нагородять почесним знаком «За заслуги перед містом». Відповідний проєкт рішення винесли на сесію Кременчуцької міської ради 19 травня.

Оксана Бойко – українська художниця, письменниця, магістр мистецтв, доктор філософії, член Національної спілки художників України, художник-ілюстратор книжкових видань, співавтор поетичних та мистецьких радіо- і телепередач, організатор соціальних і міжнародних проєктів у сфері культури, розробниця та реалізаторка модерної стратегії Gаllегу Агt Сіti, лауреат конкурсу «Успішна жінка Полтавщини», лауреат Міждержавної українсько-казахстанської премії в галузі літератури і мистецтва.

У проєкті рішення йдеться, що мисткиня отримає почесний знак за вагомий особистий внесок у розвиток образотворчого, монументального мистецтва та графіки, значні досягнення у професійній викладацькій діяльності, професіоналізм та високі здобутки у дослідженні та розвитку міжнародних культурних відносин, особистий внесок у популяризацію нематеріальної культурної спадщини Полтавщини, плідну співпрацю з Всеукраїнським музейним фондом, активну громадянську позицію.

Строк виконання цього рішення – червень 2023 року.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх