У суботу в Козельщині говоритимуть про культурну дипломатію в умовах війни

18.05.2023, 16:00 Переглядів: 1 162

 

Смарт Простір запрошує усіх охочих на Інтелектуальні студії з Мариною Гримич, письменницею, професоркою, науковицею, історикинею, фольклористкою, етнографинею, лауреаткою «Коронації слова», дружиною Посла України

У суботу, 20 травня, о 13.00 у Козельщині відбудуться «Інтелектуальні студії у Смарт Просторі» з Мариною Гримич на тему «Культурна дипломатія в умовах війни».

Марина Гримич — українська письменниця, професорка, членкиня Українського ПЕН, засновниця видавництва «Дуліби», науковиця, історикиня, фольклористка, етнографиня. Написала понад десять романів в різних жанрах, а у 2002 році за роман «Еґоїст» була нагороджена на конкурсі «Коронація слова».

Нині вона презентує третю книгу — «Лара» як продовження серії романів «Юра» та «Клавка», в яких йдеться про події у Києві в 40-х роках минулого століття.

— Поговоримо про те, як Україна сьогодні відвойовує не лише свої території, а й власне місце у світі. Нашій спікерці, насамперед як дружині Посла України, є про що розповісти. Зрештою, з культурної дипломатії свого часу розпочинав ще Симон Петлюра.

Що це за зброя і як нею користуються сьогодні українці — приходьте, щоб дізнатися більше! — зазначила Тетяна Бражник, менеджерка з питань регіонального розвитку благодійної організації «Smart Foundation».

Усіх охочих чекають у Смарт Просторі за адресою: с. Козельщина, вул. Остроградського, 79/11. Вхід вільний.

Також відбудеться онлайн-трансляція.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх