Дружині загиблого Героя Ігоря Андросова вручили орден «За мужність»

15.05.2023, 20:26 Переглядів: 1 534

 Батько 6 дітей воював на тих танках, які наші хлопці захопили на Полтавщині в росіян. Тепер боротьбу з російським агресором продовжують двоє синів Ігоря

Сьогодні, 15 травня, дружина загиблого захисника Ігоря Андросова Тетяна отримала орден «За мужність» ІІІ ступеня. Вручення нагороди відбулося у стінах Кременчуцького РТЦК та СП (раніше військкомат).

 

Ігор Павлович Андросов пов'язав своє життя із службою в органах внутрішніх справ. З початку російсько-української війни став на захист держави. Коли росія здійснила повномасштабний наступ його у березні 2022 року призвали по мобілізації.

 

Служив у військовій частині А 4044, був сержантом. Пізніше його підвищили по службі та призначили головним сержантом танкового взводу. Примітно, що наш боєць воював на тих танках .які наші хлопці завоювали на Полтавщині в окупантів. Але, на жаль, 26 вересня 2022 року загинув під час важкого тривалого танкового бою під час звільнення Харківщини.

 

У Ігоря Андросова залишилася дружина, донька та п'ятеро синів. Наразі двоє синів Ігоря продовжують справу батька й виганяють з країни російського загарбника.

 

Автор: Альона Душенко Фото: Альона Душенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх