Лара, весільні сукні та подорож тілом: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

13.05.2023, 10:00 Переглядів: 1 367

 

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента філії №2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

 

Марина Гримич «Лара»

Це продовження романів Марини Гримич «Клавка» та «Юра», де головною героїнею є Лара – онука Клавчина. Життя цієї обдарованої, але дуже своєрідної дівчинки розкривається через спостереження, переживання, роздуми Клавки, якій доводиться вести сімейний корабель в часи Чорнобильської катастрофи. Лара – донька кримської татарки Аніфе та Клавчиного сина Юри, і їй в романі випаде зробити свій перший серйозний вибір. Постане також перед нею завдання швидко зорієнтуватися в пікантній ситуації «дежавю» навколо любовної інтриги, яка склалася ще в «Клавці» і мала своє продовження в «Юрі».

Лілак Міллз «Весільна крамничка»

Іді працює у весільному бутику, де створює казкові сукні для наречених. І наче все гаразд, якби не її тиранічна начальниця. Одного разу життя дарує їй несподіваний шанс: Тія, знайома ще з дитинства дівчина, виходить заміж і просить Іді пошити їй весільну сукню, потайки від майбутньої свекрухи. Іді погоджується. Але це рішення може коштувати їй кар’єри, якщо хтось дізнається. Втім, ризик того вартий, адже у цій авантюрі Іді знайомиться з красенем Джеймсом. Так починається драма з усіма її перипетіями, оскільки Іді терзається, що її коханий належить до місцевого бомонду, то ж вона йому нерівня.

 
 

Гевін Френсіс «Дивовижні пригоди всередині тіла. Велика подорож від голови до п’ят»

Ця книга – це своєрідна подорож від голови до п’ят, що повністю змінить ваше уявлення про власне тіло, допоможе позбутися багатьох упереджень та отримати цікаві та корисні знання про невидимі процеси, які відбуваються в ньому щодня. Сповнена справжнього захоплення досконалістю людського тіла, книга відповість не безліч несподіваних запитань:

  • Який зв’язок між діагностикою інсульту та картинами Леонардо да Вінчі?
  • Як в автомобільному гаражі було винайдено метод хронічного запаморочення?
  • Чому параліч обличчя лікують уколами, які паралізують?...

Тож, прочитавши цю книгу, ви дізнаєтесь багато цікавих фактів, про які навіть не здогадувались.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх