Двоє велоспортсменів з Кременчука завоювали «бронзу» у Києві

1.05.2023, 19:03 Переглядів: 2 057

 

Вітаємо наших спортсменів 

28 квітня у Києві відбувся Відкритий чемпіонат міста з маунтінбайку. Серед понад 100 велогонщиків змагалася команда з Кременчука. У запеклій боротьбі двоє спортсменів завоювали бронзові нагороди, ще кілька спортсменів були у кроці від п'єдесталу.

 

– Голосіївський парк дуже видовищне місце для проведення велоперегонів. Відзначається технічною дистанцією з крутими спусками та кількома важкими підйомами. Сонячна погода, доброзичливість до нашої команди організаторів, учасників та суддів сприяла нашим хлопцям та дівчатам у настрої на змагання. 

У запеклій боротьбі Євген Лемещенко (КДЮСШ «Авангард» – спортивний ліцей Піддубного) 3-є  місце, Максим Троян – 5 (КДЮСШ «Авангард»). Дівчата змагалися зі старшою віковою категорією та вибороли: Катерина Троян 3-є місце, Дар'я Яценко – 4 (КДЮСШ «Авангард», тренер команди Юрій Митяй). Подяка за технічну підтримку Троян Олександру.

Від учасників та організаторів окрема подяка Збройним Силам та підрозділам ППО, завдяки яким наші спортсмени змогли змагатися у спортивній боротьбі, - розповів «Телеграфу» тренер Юрій Митяй.

 

Теги: велоспорт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх