Як корупція нищить український спорт в програмі «Нові правила» на радіо «Автохвиля» 102.1 фм

18.04.2023, 16:32 Переглядів: 1 748 Партнерський проєкт

 

Цей випуск програми «Нові правила» створений для того, аби допомогти спортсменам підняти розголос і привернути увагу суспільства до нового рівня корупційних схем в Україні

Минулого тижня резонанс в інтернет-спільноті викликав допис Чемпіона Паралімпійських Ігор з Кременчука Сергія Ємельянова у фейсбуці. 

Через підтримку військових, паралімпійського чемпіона з Кременчука Ємельянова відсторонили від змагань

Знаменитий український веслувальник зазначив, що це звернення можна вважати офіційною заявою до Президента України і Міністра спорту України. Пан Ємельянов розповів, що його відсторонили від змагань та звинуватив чиновників системи «Інваспорт» у корупції.Ведуча програми «Нові Правила» на кременчуцькій радіостанції «Автохвиля» 102.1 фм Тата Гусар поспілкувалась з паралімпійським Чемпіон з веслування Сергієм Ємельяновим і українською дзюдоїсткою, Чемпіонкою Європи та світу Іриною Гусєвою про хабарі, побори, вимагання і жорстокість тренерів, про репродуктивний тиск, мобінг та булінг у колективі спортсменів.

Цей випуск програми «Нові правила» створений для того, аби допомогти спортсменам підняти розголос і привернути увагу суспільства до нового рівня корупційних схем в Україні. Корупція у спорті — не новина, але коли паралімпійці виборюють медалі для України, ми ними пишаємось, а коли вони потребують лікування та підтримки, борються за справедливість — робимо усе, щоб вони виїхали виступати під іншими прапорами.

Переходьте на ютуб-канал «Автохвиля» та дивіться відеоверсію програми «Нові правила»:

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх