Сирна паска з шоколадом без випічки: простий рецепт

13.04.2023, 21:04 Переглядів: 2 408

 

Достатньо просто змішати всі інгредієнти, викласти у форму та залишити охолоджуватися

Цей спосіб приготування сирної паски не вимагає заварювання та іншої термічної обробки. Достатньо просто змішати всі інгредієнти, викласти у форму та залишити охолоджуватися. Головне для приготування сирної паски – продукти мають бути якісними та з високою жирністю.

Складові:

  • сир 9% — 500 г;
  • сметана 25% — 100 г;
  • цукор — 120 г;
  • вершкове масло 82,5% — 80 г;
  • шоколад — 50 г;
  • сіль — дрібка;
  • ванільний цукор — пакетик.

Приготування:

Сир перетріть через сито або двічі перекрутіть через м'ясорубку. М'яке вершкове масло змішайте з цукром і збийте вінчиком. Додайте сметану, сіль, ванільний цукор та натертий шоколад. Все добре перемішайте.

Візьміть форму, застеліть її марлею. Викладіть сирну масу у форму, накрийте марлею. Поставте форму в миску, покладіть тарілку і вантаж.

Відправте паску до холодильника щонайменше на 12 годин. Через зазначений час паску акуратно переверніть на блюдо і зніміть марлю.

Зберігайте її у холодильнику.

Ми сподіваємося, що у вас усе вийде і ви насолодитесь святковим столом.

Автор: Мирослава УКРАЇНСЬКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх