У мерії Кременчука кажуть, що ще не визначилися, що робити із будівлею 29-ї школи

16.02.2023, 09:03 Переглядів: 1 950 Коментарів: 2

Тим часом закривається єдина школа на Раківці, яка мала укриття на 250 людей

 

Як використовуватимуть будівлю 29-ї гімназії, яку влада Кременчука під виглядом реорганізації має намір закрити у наступному навчальному році, поки що не вирішили.

Як повідомила «Кременчуцькому Телеграфу» заступниця міського голови з гуманітарних питань Ольга Усанова, питання опрацьовує управління міського майна виконкому Кременчуцької міськради. 

Нагадаємо, вчора стало відомо, що через брак коштів гімназію 29 мають намір об'єднати із ліцеєм №6. Ще наприкінці минулого року гімназію №29 не внесли в перелік території обслуговування, закріплених за закладами загальної середньої освіти. Батьки направили лист міському голові Віталію Малецькому з проханням поновити закріплення територій за навчальним закладом їхніх дітей, однак відповіді поки що немає.

 

Тим часом відомо, що цей навчальний заклад відкрили у 1939 році, будівля, якщо вірити Вікіпедії, є пам'яткою архітектури. У школі є обладнане укриття, яке вміщує 250 людей. І це єдиний на Раківці навчальний заклад, укриття якого може вмістити таку кількість людей.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

738
1
16 лютого 2023 10:03

усі дії нашого керівництва можна назвати одним словом- геноцид кременчуцького молодого покоління. Мало того, що майже кожного дня ховаємо кременчуцьких молодих хлопців, так  ще й у дітей  забирають дитячі садки та школи. Яке ж може вирости майбутнє покоління? До речі, якраз  "небезпечний ворог нашого суспільства"Ленін,  казав_ "вчитися, вчитися і ще раз вчитися! І будувалися школи скрізь, і в селах і в самих глушиних закутках! а, зараз, навпаки! Що ж ,темним, не грамотним стадом краще управляти. 


7 0
4 363
1
16 лютого 2023 11:50

Цитата: Туся
темним, не грамотним стадом краще управляти.
не так давно, хтось казав шо не може користуватись смартфоном та різними програмами в ньому. Це ви за таке стадо? 


0 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх