У Кременчуці двох юнаків піймали на розповсюдженні небезпечних наркотиків

16.02.2023, 08:30 Переглядів: 1 555

Понад 2 кілограми солей Альфа-PVP призначались для наркозакладок

У Кременчуці двох 18-річних місцевих жителів підозрюють у розповсюдженні наркотиків по території міста та району. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Полтавській області.

 

За інформацією начальника поліції Полтавської області Євгена Рогачова, юнаки виконували Інтернет-замовлення у Кременчуці та районі. Понад 2 кілограми солей Альфа-PVP призначались для наркозакладок. Під час обшуків помешкань підозрюваних слідчі вилучили полімерні пакети з психотропними речовинами в особливо великих розмірах, чорнові записи, приладдя для зважування та фасування «товару», мобільні телефони та інші речові докази. Одному із хлопців суд вже обрав запобіжний захід, клопотання щодо іншого (затриманого у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України) – на етапі розгляду.

 

Наразі поліція розслідує два кримінальних провадження, відкритих за ч.3 ст.307 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція частини 3 статті 307 Кримінального кодексу України передбачає позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

 

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх