У День святого Валентина кременчужани дарували бібліотекам книжки

15.02.2023, 17:27 Переглядів: 1 415

 

І хоча акція «Подаруй бібліотеці книгу» до 14 лютого закінчилася, ви завжди можете подарувати свої прочитані книжки найближчій філії кременчуцької бібліотеки

14 лютого у всьому світі відзначали Міжнародний день дарування книг. За кілька днів до цієї дати Кременчуцькі бібліотекарі звернулися із пропозицією віддати до міських бібліотек прочитані книжки, якими вони більше не користуються. Адже існує велика кількість читачів, яким так не вистачає нової, якісної літератури.

 

Акція виявилася доволі успішною. Наприклад, бібліотека на Соборній (філія №2) отримала 30 книг. Як розповіла провідна бібліотекарка філії №2 Наталія Манжеліївська, 14 книг принесли саме 14 лютого.

 

За словами пані Наталії, періодично, протягом року, до бібліотеки приносять книги. Зазвичай це художня та наукова література. Приносять як нові, так і використані книги. Від початку повномасштабного вторгнення бібліотека отримує більше української літератури та бестселерів саме українською мовою українською мовою. Вже назбирали два великі стенди подарункових книг.

 

Тож, якщо ви також маєте вдома книжки, які вже прочитані та вони не є для вас цінними як пам'ять, ви також можете принести їх до найближчої бібліотеки, щоб якомога більше кременчужан і гостей міста змогли отримати знання та задоволення від ваших книжок.

Раніше ми писали, що кожної першої та третьої неділі місяця всіх охочих запрошують до філії №2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки на заходи «Говоримо українською».

Автор: Володимир Дмитренко Джерело фото: facebook-сторінка Філії №2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх