Віктор Вихрист програв перший бій у професіоналах — є підозра на перелом ребра

13.02.2023, 09:29 Переглядів: 1 953

 

Наш спортсмен провів бій за кордоном

Український супертяж Віктор Вихрист (11-1, 8 КО) з Кременчука у андеркарді вечора боксу Варгас Фостер у Сан-Антоніо, США, зазнав дебютної поразки у профі-кар’єрі. Наш спортсмен достроково, у 8 раунді, поступився кубинцю Ленієру Перо (9-0, 6 КО). 

Почалась дуель з двох виграних раундів кубинцем. Він був точнішим, краще рухався, розумно розподіляв сили і гарно ловив українця на помилках.

Проте завдяки потужному боковому в кінці третьої трихвилинки, від якого Перо добряче похитнувся, українець переломив хід бою. Наступні чотири раунди забрав Вихрист, який відчув впевненість в собі і став господарем рингу.

7 раунд за рахунок активності і більшої кількості ударів забрав кубинець. А у 8 раунді, під час звичайної атаки Перо і удару по корпусу в район грудної клітки, Вихрист зупинився, опустив руки і перестав себе захищати. Перо накинув ще декілька ударів в голову та корпус, після чого рефері почав відраховувати нокдаун, а потім зупинив бій. 

Офіційне оголошення було наступним через неможливість продовжувати бій українцем перемогу нокаутом здобув Перо. Дуже неочікуване завершення непоганого для Вихриста бою.

За даними kamp-sport у Віктора підозра на перелом ребра. 

- Після 6 раунду у мене боліли ребра, але вирішив продовжити бій. Біль посилювався і не дозволяв мені змагатися на повну силу. Розумів, що під час поєдинку перемагаю і контролюю бій, але після пропущеного удару у восьмому раунді біль був настільки нестерпним, що більше не міг рухатися. У підсумку виграв за очками, але травма віддала перемогу супернику, - сказав Віктор Вихрист.

Зауважимо, що станом на момент зупинки бою за очками перемагав українець: 68-65, 67-66 в його кут, та 68-65 в кут кубинця.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх